Om Sigrid Sommer

Om Sigrid SommerJeg er certificeret Kernehealer og Ny tids Healer. Det vil sige jeg formidler en dybt transformerende, sikker og blid healing, der hjælper dig præcis hvor du er. 

Jeg er også uddannet ernæringsterapeut og har givet mere end 1500 kostvejledninger de sidste 15 år.  Jeg har en dyb og alsidig erfaring og viden omkring kost, kroppens  og psykens sundhed og balance. 


Jeg arbejder med fokus og dybde i forhold til at nå til bunds i tingene og skabe balance og trivsel i livet fra et dybt og autentisk sted. Mit udgangspunkt er at skabe balance hele vejen rundt – fysisk, via kost og krop, psykisk, via følelser og selvindsigt og gennem en kontakt til det spirituelle som er balanceret og livgivende. 


Jeg bruger klarsyn, klarfølelse og energibevidstehed til at guide dig på din vej med dyb respekt for, hvor du er.


Jeg er 44 år, gift med Christoph og er mor til 3 dejlige drenge. 


Jeg gør mit bedste for at formidle den viden og erfaring jeg har. Jeg vejleder dig i forhold til, hvad jeg fornemmer passer til dig og hjælper dig med at opnå det bedst mulige resultat. Men du alene er ansvarlig for din sundhed og trivsel. Det er din krop og dine valg, og du fortjener det bedste. Derfor vil jeg opfordre dig til altid at mærke, hvad der føles rigtigt for dig. Ved bestemte symptomer er den en god idé at søge lægehjælp.