Om Sigrid Sommer

Om Sigrid SommerJeg er certificeret Kernehealer og Ny tids Healer. Jeg bruger klarsyn, klarfølelse og energibevidsthed i alle sessioner.


Jeg er også ernæringsterapeut og har givet mere end 1500 kostvejledninger de sidste 15 år. Jeg har en dyb og alsidig erfaring og viden omkring kost, kroppens og følelsernes sundhed og balance. 


Jeg arbejder med fokus og dybde i forhold til at nå til bunds i tingene og skabe balance og trivsel i livet fra et dybt og autentisk sted.


Jeg er 47 år, gift med Christoph og er mor til 3 dejlige drenge. Jeg har gennem livet haft opmærksomhed på at skabe det bedst mulige udgangspunkt for at trives i hverdagen. Jeg har, som mor, efterstræbt at bringe den balance ind i mit familieliv og bruger blandt andet mad- og energibevidsthed til at skabe stabilitet og sundhed for mine børn.


Jeg har gennem årene åbnet til en dyb kontakt og forståelse af, hvordan kroppen og følelserne fungerer. På den måde har jeg lært, hvordan man kan balancere og heale kroppen, samtidig med man er bevidst om sine ressourcer og sit potentiale.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg vejleder ud fra, hvad jeg fornemmer passer til klienten lige nu, i forhold til at opnå det bedst mulige resultat. Men alle er ansvarlige for deres sundhed og trivsel.

Derfor vil jeg opfordre til altid at mærke, hvad der føles rigtigt.


Ved bestemte symptomer er det en god idé at søge lægehjælp.