Om Sigrid Sommer

Om Sigrid SommerJeg er certificeret Kernehealer og Ny tids Healer. Jeg bruger klarsyn, klarfølelse og energibevidsthed i alle sessioner - med respekt for klienten i et ligeværdigt møde.


Jeg er også ernæringsterapeut og har givet mere end 1500 kostvejledninger de sidste 15 år.  Jeg har en dyb og alsidig erfaring og viden omkring kost, kroppens og psykens sundhed og balance. 


Jeg arbejder med fokus og dybde i forhold til at nå til bunds i tingene og skabe balance og trivsel i livet fra et dybt og autentisk sted. Mit udgangspunkt er at skabe balance fysisk, via kost og krop, psykisk, via følelser og selvindsigt og energetisk gennem en kontakt til det spirituelle som er balanceret og livgivende. 


Jeg er 45 år, gift med Christoph og er mor til 3 dejlige drenge. Jeg har gennem mit liv haft opmærksomhed på at skabe det bedst mulige udgangspunkt for at trives i hverdagen. Kende mig selv og slippe alt det, der gennem tiden har afholdt mig fra at være og leve i overenstemmelse med, hvem jeg er inderst inde.


Jeg har, som mor, efterstræbt at bringe den balance ind i mit familieliv og ved hvilket arbejde det kræver at være mor og kvinde på samme tid. Jeg elsker at arbejde med at skabe forandring uden kamp, elsker at se hvordan energibevidsthed kan ændre verden - både den indre og den ydre.


Og det brænder jeg for at kunne dele med mine klienter.


-----


Jeg gør mit bedste for at formidle den viden og erfaring jeg har. Jeg vejleder i, hvad jeg fornemmer passer til klienten i forhold til at opnå det bedst mulige resultat. Men alle er ansvarlige for deres sundhed og trivsel. Hvordan vi behandler vores krop, er vores valg. Derfor vil jeg opfordre til altid at mærke, hvad der føles rigtigt. Ved bestemte symptomer er det en god idé at søge lægehjælp.