Kostvejledning

Kostvejledning

- skræddersyet til dig og din trivsel


Her går vi bag om gængse kostråd og i stedet guider jeg dig til at finde ind til, hvad sundhed er for dig. Du får hjælp og støtte til at slippe uhensigtsmæssige mønstre og vaner i forhold til hvad du spiser og balancere hele din tilgang til mad.


De mange kostråd og retninger, der findes i dag, virker forvirrende på mange af os. Nogle af de mest anerkendte kostråd er decideret uhensigtsmæssige – men det afhænger af, hvem vi er. Jeg giver dig konkret vejledning til din kost nu og her, fordi jeg mærker ind i og guider dig ud fra, hvad der føles rigtigt for dig.

Lige nu.


Mange af os har også uhensigtsmæssige bindinger til bestemte fødevarer, som bunder i psykiske mønstre og overbevisninger.  Det får du hjælp til at slippe, så du bliver mere fri i at kunne vælge til og fra. 


Dette er en session hvor vi går dybere i forhold til DIN sundhed. 

Når du begynder at spise den kost der virkelig nærer dig, får du det perfekte grundlag for et liv med lethed, fysisk og psykisk trivsel og balance.

 


Pris 800 kr.

Varighed 55 min. 


Kostvejledning til børn


Det er vigtigt at børn trives og vi ved godt hvor vigtige barneårene er for vores liv som voksne. For mange forældre ligger deres børns sundhed og trivsel dem meget på sinde. Alligevel kæmper mange med fysiske symptomer, træthed eller manglende fysisk trivsel.


Men der er meget du kan gøre for at optimere dit barns sundhed. Til denne session kigger vi bag om dit barns kostvaner og du får konkret vejledning i, hvordan du støtter dit barn bedst muligt til nye og sundere vaner. Barnet behøver ikke deltager i sessionen.Pris 600 kr. 

Varighed 45 min.