Kernehealing

Kernehealing


En kernehealing modtager du en gang i dit liv.


Kernehealingen hjælper dig til at slippe de dybeste og mest begrænsende overbevisninger i dig. Overbevisninger som forhindrer dig i folde dig ud, præcis som den du er.  


De fleste af os ved godt, at vi har mønstre og følelser/stemninger, der holder os tilbage. Det kan være automatiske følelsesmæssige reaktioner, som vi føler er uhensigtsmæssige. Det kan være at angsten, smerten eller vreden springer frem, når der sker bestemte ting i vores liv. Følelserne er jo vores pejlemærker i livet,  som vi skal lytte til, men vi har også reaktioner som føles begrænsende og som ikke hjælper noget eller nogen.


Kernehealing hjælper dig til at slippe de følelsesmæssige bindninger, der er opstået i dit liv de første 7 år af dit liv. I disse år er vi alle åbne og modtagelige og de slag livet giver os – små som store - sætter dybe spor. Og som præger vores liv også når vi er voksne.


Kernehealingen modtager du en gang i dit liv – så er du "kernehealet" og har ikke brug for flere. Healingen vil folde sig ud i mange måneder efter hvor du i dit eget tempo, i dit eget liv, vil opleve hvordan du kan give slip og komme videre med ting, der før har hæmmet dig. 

I den proces har jeg healinger der kan hjælpe og støtte dig i processen, men kernehealingen kan også stå for sig selv.


En kernehealing foregår hos mig i min klinik i Gentofte.  


Mens healingen kører fortæller jeg dig, hvilke kerneskader jeg oplever du har, hvordan de har påvirket dig i livet og hvordan du kommer videre.  

Efter kernehealing har du fået et nyt fundament til at stå stærkt i dig selv og være tro mod den du er.


Pris 2500 kr.

OBS Jeg har en pris på kun 1000 kr. til de næste 5 klienter,

Skriv til mig hvis du vil høre om det kan være dig.

 

Varighed 1½-2 timer BørnekernehealingBørn er født med deres egen vilje og vej og vi skal ofte strække os langt som forældre for at møde dem og hjælpe dem på bedste måde her i livet. Heldigvis kan man med få tiltag gøre rigtig meget for sine børns trivsel. 


Børnekernehealing er en dyb healing som barnet kan modtage et par gange inden 7 års alderen. Ved healingen heales barnets dybeste prægninger fra fostertilstanden og de første år. Vi kommer til verden som helt åbne og selv små påvirkninger kan sætte dybe spor i os i form af overbevisninger som begrænser os allerede i en tidlig alder.


Ved kernehealingen fjerner man rødderne på det "ukrudt" der er opstået de første 7 leveår og hjælper barnet til at kunne udfolde sig mere frit og i overensstemmelse med deres sande kerne.


Børnekernehealing gives altid som fjernhealing med en tekst til forældrene omkring, hvordan de bedst støtter barnet fremover.Børnekernehealing

Pris 1200 kr

Varighed 2 timer