Kernehealing

Kernehealing


En kernehealing modtager du en gang i dit liv. 


Mange af os oplever at have mønstre og følelser/stemninger, der føles begrænsende. Det kan være automatiske følelsesmæssige reaktioner, som vi føler er uhensigtsmæssige. Eller måske er det angsten, smerten eller vreden, der springer frem, når der sker bestemte ting i vores liv. Følelserne er jo vores pejlemærker i livet,  som vi skal lytte til, men vi kan også have reaktioner som føles begrænsende, og som ikke hjælper noget eller nogen.


Kernehealingen hjælper dig til at slippe de dybe, tidlige prægninger fra barndommen, som kan føles svære at slippe gennem almindelg terapi og samtale.


Healingen vil folde sig ud i mange måneder efter du har modtaget den, hvor du i dit eget tempo, i dit eget liv, vil opleve hvordan du kan give slip og komme videre med ting, der før har hæmmet dig. 


Under kernehealingen fortæller jeg dig mere om dine kerneskader og giver et indblik i, hvordan de kan have påvirket dig i livet. Vi taler også om hvilke kompetencer og muligheder, du er født med, som bliver lettere at få kontakt til efter kernehealingen.

 

Kernehealingen er med til at give dig et nyt fundament, en ny følelse af frihed, hvor du står stærkt i dig selv, mærker dig selv og dine grænser og muligheder på en ny måde.


Varighed 1½-2 timer 


Børnekernehealing


Børnekernehealing er en dyb healing som barnet kan modtage et par gange inden 7 års alderen. Ved healingen heales barnets dybeste prægninger fra fostertilstanden og de første år. Vi kommer til verden som helt åbne og selv små påvirkninger kan sætte dybe spor i os i form af overbevisninger som begrænser os allerede i en tidlig alder.


Kernehealingen hjælper barnet til at kunne udfolde sig mere frit, mærke sig selv bedre og reagere i overensstemmelse med sin sande kerne.


Børnekernehealing gives altid som fjernhealing med en tekst til forældrene omkring, hvordan de bedst støtter barnet fremover.


Du er velkommen til at kontakte mig og høre, hvad jeg kan hjælpe med.