Kernehealing

Kernehealing


En kernehealing modtager du en gang i dit liv.


Kernehealingen hjælper dig til at slippe de dybeste og mest begrænsende overbevisninger. Overbevisninger som forhindrer dig i folde dig ud, præcis som den du er. 


De fleste af os oplever at have mønstre og følelser/stemninger, der holder os tilbage. Det kan være automatiske følelsesmæssige reaktioner, som vi føler er uhensigtsmæssige. Eller at angsten, smerten eller vreden springer frem, når der sker bestemte ting i vores liv. Følelserne er jo vores pejlemærker i livet,  som vi skal lytte til, men vi kan også have reaktioner som føles begrænsende og som ikke hjælper noget eller nogen.


Kernehealingen modtager du en gang i dit liv – så er du "kernehealet" og har ikke brug for flere. Healingen vil folde sig ud i mange måneder efter hvor du i dit eget tempo, i dit eget liv, vil opleve hvordan du kan give slip og komme videre med ting, der før har hæmmet dig. 

I den proces har jeg healinger der kan hjælpe og støtte dig i processen, men kernehealingen kan også stå for sig selv.


En kernehealing foregår hos mig i min klinik i Gentofte.  


Mens healingen kører fortæller jeg dig, hvilke kerneskader jeg oplever du har, hvordan de har påvirket dig i livet og hvordan du kommer videre.  

Efter kernehealing har du fået et nyt fundament til at stå stærkt i dig selv og være tro mod den du er.


Pris 2500 kr.

Jeg har en pris på kun 1000 kr. til de næste 5 klienter,

Skriv til mig hvis du vil høre om det kan være dig.

 

Varighed 1½-2 timer BørnekernehealingBørn er født med deres egen vilje og vej og vi skal ofte strække os langt som forældre for at møde dem og hjælpe dem på bedste måde her i livet. Heldigvis kan man med få tiltag gøre rigtig meget for sine børns trivsel. 


Børnekernehealing er en dyb healing som barnet kan modtage et par gange inden 7 års alderen. Ved healingen heales barnets dybeste prægninger fra fostertilstanden og de første år. Vi kommer til verden som helt åbne og selv små påvirkninger kan sætte dybe spor i os i form af overbevisninger som begrænser os allerede i en tidlig alder.


Ved kernehealingen fjerner man rødderne på det "ukrudt" der er opstået de første 7 leveår og hjælper barnet til at kunne udfolde sig mere frit og i overensstemmelse med deres sande kerne.


Børnekernehealing gives altid som fjernhealing med en tekst til forældrene omkring, hvordan de bedst støtter barnet fremover.Børnekernehealing

Pris 1200 kr

Varighed 2 timer