Find dit Livspunkt

Find dit livspunkt

- spis efter din vibrationDenne session bygger på en helt ny tilgang til sundhed, hvor du via et transformerende energiarbejde begynder at træffe nye valg og spise på en måde der løfter, renser og beliver dig.


Vi arbejder målrettet på at hæve din frekvens på en måde, der gør det lettere for dig at træffe sunde valg, der booster dig og giver dig lyst til at prioitere din sundhed og din daglige trivsel i langt højere grad – uden kamp og strenge diæter.


Til sessionen får du også tændt din motivation indefra til at balancere din energi, så din livsstil bygger dig op, fremfor at tære på dine ressourcer.


Du får hjælp og støtte via healing og klarsyn til at slippe de uhensigtsmæssige mønstre, der står i vejen for at løfte din krop og dit energiniveau til næste niveau.


Under sessionen øger vi din energibevidsthed, som er en uvurderlig hjælp til at bringe endnu mere liv, energi og balance i dit liv, Vi kigger på, hvor du kan energioptimere din livsstil og kost, så den løfter dig og giver dig energi.


At ændre måden du spiser på, er en af de mest powerfulde gaver, du kan give dig selv. Når du spiser efter din vibration møder du din indre power og bliver klar til at tage imod alle de muligheder du har, for at trives.


Samtidig skruer du op for omsorgen for dig selv og får mulighed for at slippe gamle programmer omkring, hvad du skal spise og kan begynde at vælge ud fra et sundt og værdigt sted i dig selv.


Når du begynder at spise efter din vibration bliver det lettere at træffe nye beslutninger på andre områder i livet, der bidrager til at løfte dig og bringe mere trivsel og energi ind i dit liv.


Hvis du har brug for det, giver jeg gerne konkrete råd og vejledning i forhold til, hvad du kan ændre i din kost og din måde at spise på. Når du laver disse ændringer vil du opleve at dit samarbejde med kroppen forstærkes, kroppens overbelastningssymptomer bliver mindre eller forsvinder. Samtidig frigør du dig fra nogle af de bindinger, de fleste af os har i forhold til, hvad vi spiser.


Til første session starter vi den positive spiral, så de valg du træffer bidrager mere og mere til din trivsel og balance – i et tempo der passer til dig. Måske har du brug for en ny session, når du er landet i første niveau, det er helt op til dig.


Pris 1500 kr

Varighed 60 min.


OBS

Denne session er ikke for alle.

Dette er en session for dig, der virkelig er klar til at slippe overspringshandlingerne, undskyldningerne og de livsvaner, der dræner dig for energi. Du går ikke fra denne session med en færdig kostplan.

I stedet får du et nyt udgangspunkt at vælge ud fra, så det føles lettere at leve og spise på en måde der løfter, renser og beliver dig hver eneste dag.


Derfor tilbyder jeg en kort afklarende samtale, hvor jeg mærker ind i, om det jeg tilbyder, passer til dig og hvor du er i dit liv lige nu.


Hvis du gerne vil opleve hvordan jeg arbejder, kan du købe sessionen Boost din Sundhed med konkrete råd om, hvad du kan gøre her og nu for at løfte din sundhed og energi.