Find dit Livspunkt

Find dit livspunkt

- spis efter din vibration  • Har du lyst til at komme i balance, at skabe livsglæde, sundhed og energi gennem din kost?
  • Er du færdig med kontrol, strenge diæter og dårlig samvittighed?
  • Er du klar til at gå i dybden og ændre de vaner, der ikke virker?


Denne session formidler en helt ny tilgang til sundhed, hvor du via en transformerende healing og samtale får hjælp til at skabe vedvarende forandringer omkring din kost og livsstil.


Vi arbejder målrettet og kærligt på at slippe vaner og mønstre, så det bliver lettere at træffe sunde valg, der booster dig og giver dig lyst til at prioritere din sundhed og din daglige trivsel i langt højere grad – uden kamp og strenge diæter.


Under sessionen giver jeg gerne konkrete råd og vejledning i forhold til, hvad du kan ændre i din kost og din måde at spise på. Når du laver disse ændringer vil du opleve at dit samarbejde med kroppen forstærkes, det bliver lettere at regulere din vægt, du får mere overskud, du mærker dine behov bedre. Samtidig frigøres nogle af de bindinger der kan være i forhold til mad.


At ændre måden du spiser på, er en af de mest powerfulde gaver, du kan give dig selv. Når du virkelig lytter til kroppens signaler, kan du skabe forandringer uden kamp og det bliver lettere at træffe nye beslutninger, der bringer mere trivsel og overskud ind i dit liv.Pris 1000 kr - Særlig pris i kort tid

Normalpris 1200 kr.

Varighed 60 min.3 sessioner på 3 mdr.

Pris 2800 kr.Denne session er ikke for alle.

Dette er en session for dig, der er klar til at slippe kampene og de livsvaner, der dræner dig for energi. Derfor tilbyder jeg en kort afklarende samtale, hvor vi finder ud af om sessionen passer til dig.