Easy Change

Easy ChangeDenne behandling er skræddersyet til dig, der har brug for balance, et løft, en følelsesmæssig forløsning eller en afklaring her og nu.


Måske er du vant til at bruge meget af din tid, din omsorg, dit overskud på andre. Med denne behandling får du mulighed for at give dig selv et frirum, hvor du får plads indeni og bliver fyldt op på den måde, som DU har brug for det.


Denne behandling er en powerfuld gave til dig selv.

Og du behøver ikke tage timer ud af din kalender eller at komme hen til min klinik.


Du modtager healingen hjemme hos dig selv som fjernhealing. Behandlingen foregår på et aftalt tidpunkt, feks om aftenen. Du skal ikke gøre noget bestemt for at modtage healingen, hverken før eller efter - og den vil virke lige så godt, som hvis du besøger mig i klinikken.


Efter healingen sender jeg mail med, hvad healingen har arbejdet med og giver nogle ideer til, hvad du kan gøre for at skabe trivsel og balance i dit liv lige nu. Hvis du har et bestemt tema, du gerne vil have støtte til, kan du fortælle mig det på forhånd og jeg målretter healingen efter det.


Skriv til mig og vi finder et tidspunkt hurtigst muligt.


"Tusind tak for din mail. Det lyder seriøst fuldstændig genialt, det giver så god mening og jeg forstår det så godt, det du siger. Det du skriver føles fuldstændig rigtigt og jeg kan faktisk bedre se lyset, tusind tak Sigrid"


- Nadja Kuszon -