"Den Medicinske Seer"

"Den Medicinske Seer"


Kender du Anthony William også kaldet „den Medicinske Seer"?


Så kender du hans revolutionerende tilgang til at heale kroppen gennem kosten. Hans bøger har bidraget til at heale millioner af mennesker verden rundt.


Men der er meget stof at sætte sig ind i - Skal du drikke sellerijuice, agurkejuice, tage en 369 leverudrensning, spise hans HMDS – hans smoothie, der renser tungmetaller ud af kroppen. Hvilke kostilskud er de rigtige for dig, og hvad passer til din krop og de ubalancer, du gerne vil have hjælp til.


Til denne konsultation kigger vi på, hvordan du bedst bruger AWs anbefalinger i dit liv - i et tempo, der passer til dig og din krop.


Jeg har et dybdegående kendskab til Anthony Williams univers, hans protokoller og anbefalinger. Han tilbyder unikke værktøjer til at starte en personlig healingsrejse via kosten. Resultaterne er bemærkelsesværige, men som med alt andet, skal man få det til at passe ind i sin egen hverdag. Og det kan jeg hjælpe med.


Udover at hjælpe dig med at bruge den Medicinske Seers kostråd i din hverdag, modtager du under konsultationen en healing, der støtte dig i processen med at heale og ændre din kost.