Boost din Sundhed

Boost din Sundhed


20 min. session med klarsyn og healing, hvor jeg mærker ind i dit udgangspunkt og fortæller hvad du kan gøre helt konkret, her og nu, for at skabe bedre trivsel, sundhed og energi i dit liv.


Når vi gerne vil løfte vores sundhed og skabe mere energi, kan det være uoverskueligt at mærke, hvor vi skal starte. Og de færreste af os er klar til at ændre det hele på en gang. Det er heller ikke nødvendigt, men det er godt at gøre noget hver dag, så vi får en bedre balance mellem den energi, vi bruger og den energi vi får gennem vores livsstil og valg af mad.


Til denne session bruger jeg klarsyn og klarfølelse til at stille ind på dig og giver dig vejledning i hvilke forandringer du kan lave, som skaber størst mulig forandring – og så er du i gang.


Jeg tager udgangspunkt i kosten, men det kan også være andre temaer, der dukker frem.


Har du brug for et større løft, så book et forløb på 3 uger, hvor vi hver uge tager et nyt skridt.


Læsningen foregår via zoom – jeg sender en invitation til mødet, når vi har aftalt en tid. Sessionen skal betales inden vi mødes, gerne via Mobile Pay 2337 1998. 


20 min. læsning

Særlig pris i kort tid 300 kr.

(Normal pris 500 kr.)


3 ugers forløb 

Særlig pris forløb 850 kr.

(Normalpris 1300 kr.)


Når vi ønsker at lave grundlæggende og vedvarende forandringer i vores måde at leve på, støder vi nogle gange på mønstre og vaner i os selv, som gør det hele lidt tungt.


Hvis du gerne vil have hjælp til at give slip fra et dybere udgangspunkt, og hvor jeg guider dig til at finde dit personlige livspunkt, så er min session „Find dit livspunkt og spis efter din vibration“, måske noget for dig.