Boost din Sundhed

Boost din Sundhed  • Vil du gerne tabe dig?
  • Er du træt af overspisning, evig appetit, sukkertrang, salttrang eller lyst til fedt?
  • Vil du gerne have mere energi og power?Ved denne session tuner jeg ind på hvilke kost- og livsstilsændringer du kan lave, som passer til dig, så du kan ændre din livsstil på en kærlig, nytænkende og effektiv måde. Med udgangspunkt i præcis hvor du er lige nu, får du mellem 1-3 helt konkrete kostråd, som passer til dig, skaber bedre balance og fylder dig op indefra.


Denne session handler om din sundhed og hvad der føles sundt og godt for dig og din krop. Din mad i hverdagen kan give dig glæde og energi og gøre, at du føler dig godt tilpas i din krop.


Jeg bruger klarsyn til at se hvilke forandringer, der vil være gode og du får en healing som støtter dig i at ændre vaner og mærke dine behov.


"Jeg har deltaget i en Boost din Sundhed session hos Sigrid Sommer. Sigrid var meget hurtig til at mærke ind i hvor jeg med fordel kan ændre på min kost for at hjælpe min krop til bedre sundhed. Jeg kunne genkende det som Sigrid fandt frem til og jeg fik konkrete redskaber med som jeg helt sikkert vil afprøve i min hverdag".


- Bernt Lassen -