Boost din Energi

Boost din EnergiMåske oplever du


  • træthed og manglende energi i hverdagen

  • at cravings, overspisning eller ukærlige madvaner fylder for meget

  • at du kommer til at "spise på følelserne", når du bliver pressetVi tager udgangspunkt i 3 temaer:


Hvad kan du spise for at skrue op for din energi

Vi kigger konkret på hvad du kan ændre i din kost, så den giver energi og fylder op på en måde, så du undgår sukkertrang eller andre cravings. Ved hjælp af målrettede og tilpassede kostændringer, skaber vi grundlaget for en hverdag med mere energi.


Hvordan slipper du mønstre og vaner, der dræner energien

Udover at kigge på de enkelte måltider kigger vi også på, om der er vaner og mønstre omkring mad og følelser, der føles uhensigtsmæssige. Jeg bruger healing og klarsyn til at sikre at vi kommer ind til roden af udfordringerne.


Du får healing og støtte til at skabe forandring

Gennem behandlingen støttes du af healing og energi, der hjælper dig med at holde fokus, lave forandringer og trække din energi hjem til dig selv. Du får fornyet fokus på dig selv og dine behov, så du kan slippe kontrollen og i stedet læne dig ind i at lave forandringer, fordi det føles godt.


"Hele min måde at tænke mad på er langsomt ved at ændre sig efter min session med Sigrid. Det giver en enorm frihed og livsglæde. Jeg er begyndt at se mad som noget der vil mig det godt. Noget der giver mig næring og er min ven... Det giver mig så meget mere livsenergi at kunne være afslappet i forhold til mad"


- Thit Andersen-.